Οδηγίες για τις Διπλές Ρολοκουρτίνες

Οδηγίες:

Μηχανισμός Απλός και με Box:

Έξτρα Επιλογές:

Πληροφορίες:

Όλοι οι τύποι των υφασμάτων είναι αντηλιακοί. 

Ο βαθμός συσκότισης εξαρτάται και από το χρώμα του υφάσματος, όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι τόσο περισσότερο φως θα περάσει. Σε αντίστοιχο είδος υφάσματος με σκούρη απόχρωση περάσει λιγότερο φως.

Μερικής Συσκότισης – Απλό Ύφασμα – UNI:Τα απλά υφάσματα προσφέρουν συσκότιση σε μέτριο βαθμό. Οι ακτίνες του ήλιου περνούν ελαφρώς από το ύφασμα. Δεν μπορούμε να δούμε έξω από το παράθυρο αλλά ούτε να μας δούνε στο εσωτερικό. Φαίνονται σκιές.

Blackout – Ολική Συσκότιση: Τα blackout υφάσματα προσφέρουν πλήρη συσκότιση. Δεν μπορείτε να δείτε μέσα από ένα ρόλλερ ολικής συσκότισης.  Τα Blackout έχουν στην πίσω επιφάνεια μία στρώση vinyl ώστε να μην περνάει καθόλου φως. (Το φως περνάει μόνο από τα πλάγια, για αυτό το λόγο αν θέλετε να το μειώσετε μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο με μεγαλύτερο πλάτος, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο)

Screen – Διάτρητα: Τα διάτρητα υφάσματα προσφέρουν ελάχιστη συσκότιση. Μπορούμε να δούμε ελαφρώς έξω από το παράθυρο αλλά δεν μπορούν να μας δουν. Αν ανοίξουμε το φως στον εσωτερικό χώρο φαινόμαστε σε μεγάλο βαθμό. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι απεικονίσεις γίνονται με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Παρόλα αυτά η απόχρωση θα διαφέρει σε ένα ποσοστό περίπου 5-10%.

Εφόσον χρειάζεστε μεγαλύτερο πλάτος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πούμε τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε.

Scroll to Top
Διαστάσεις ρολοκουρτίνας - Πλάτος Ύψος

ΠΛΑΤΟΣ:  Επιλέγουμε + 16-20 cm συνολικά από το πλάτος του κουφώματος. Δηλαδή + 8-10 εκατοστά σε κάθε πλευρά από το εξωτερικό μέρος του κουφώματος. [Π.χ. Αν το κούφωμα είναι 1,60m τότε επιλέγουμε 1,76m-1,80m.]

ΥΨΟΣ: Επιλέγουμε +15 εκατοστά από το συνολικό ύψος του κουφώματος.

Διαστάσεις πραγματικού πλάτους πανιού (4εκ μικρότερο από αυτό που βάζετε σις επιλογές)

Το πραγματικό πλάτος του υφάσματος θα είναι ~4 εκατοστά μικρότερο από τον αριθμό που βάζετε (συνολικό πλάτος), διότι ο μηχανισμός είναι  ~2cm σε κάθε μεριά.

Οδηγίες τοποθέτησης ρολοκουρτίνας σε χωνευτό κούφωμα

Εφόσον θέλετε να το τοποθετήσετε στο εσωτερικό μέρος ενός κουφώματος που είναι χωνευτό στον τοίχο επιλέξτε 1cm λιγότερο από συνολικό πλάτος εσωτερικά του κουφώματος. 

* Προσοχή διότι εάν το παράθυρο ανοίγει προς τα μέσα μπορεί να παρεμποδίζεται από τον μηχανισμό.

Η τιμή της ρολοκουρτίνας εξαρτάται από τα m² που έχει το ύφασμα.

  1. Μέχρι τα 3,5 m² χρησιμοποιείται μηχανισμός Φ32.
  2. Μετά τα 3,5 m² χρησιμοποιείται μηχανισμός Φ38 (ή Φ43).
  3. Μετά τα 9 m² χρησιμοποιείται μηχανισμός Φ47 (ή Φ58).
mixanismos double roller aplos
mixanismos double roller me box

Αριστερά

Πλευρά χειριστηρίου Αριστερά

Δεξιά

Πλευρά χειριστηρίου Δεξιά

Πλαστική

Μεταλλική